KUMPPANIKSI KAUKOLÄMPÖPÄIVILLE?

Kumppaniksi Kaukolämpöpäiville?

Kaukolämpöpäivät on jo ilmiö. Kaukolämmön todelliset tekijät, asiantuntijat, päättäjät ja palveluiden tarjoajat kokoontuvat tapahtumaan pohtimaan kaukolämmön kilpailukyvyn varmistamista nyt ja tulevaisuudessa.

Näytteilleasettajana teille tarjoutuu mahdollisuus tavata kiinnostavimmat kontaktit sekä päästä suoraan keskusteluiden ytimeen. Kohtaamispaikalla on tarjolla kahta eritasoista kumppanuutta (laaja ja perus). Kaikkien kumppaneiden ständit sijoitetaan Ouluhalliin aivan seminaaritilan läheisyyteen ja tarjoiluiden keskelle. Lisäksi laajemmassa kumppanuudessa saatte näkyvyyttä toisessakin Adaton järjestämässä tilaisuudessa. Myös näkyvyys ja sponsorointi iltajuhlassa on mahdollista.

Kumppani, tule tekemään kanssamme vuoden odotetuinta kaukolämpöalan tapahtumaa. Näyttelyalue onkin jo alkanut täyttymään ja osallistujalista täyttyy tasaiseen tahtiin. Jos et vielä ole ilmoittautunut, tee se nyt ja varmista paikkasi!

Perustason kumppanuus: 2 600€ + alv (sis. osallistuminen Kaukolämpöpäiville)

Laajantason kumppanuus: 3 900€ + alv (sis. Kaukolämpöpäivät + toinen tilaisuus)

Ilmoittautu kumppaniksi tästä  (siirryt Adaton Energian ilmoittautumislomakkeelle)

Tule ja ole osa kaukolämpöalan päätapahtumaa!

Kysy lisää kumppanuuksista vuodelle 2022:

Vassa Arnell, vassa.arnell@energia.fi, 050 5423 751

Mukaan 2022 Kaukolämpöpäiville ovat ilmoittautuneet:

Aistio District Monitoring (ADM) on älykäs kaukolämpöverkon ylläpito- ja valvontajärjestelmä. Sen avulla voidaan seurata kaukolämpökaivojen ja verkoston olosuhteita lähes reaaliajassa sekä tallentaa havainnot kentältä puheohjatusti. Järjestelmä nostaa kaukolämpöverkon valvonnan täysin uudelle tasolle.

Finess Energy edistää teollisuuden ja kiinteistöjen ympäristötavoitteiden toteutumista Suomessa tehostamalla energiankäyttöä sekä tukemalla energiainvestointien onnistumista.

Finess Energy ratkaisee energiatehokkuuden haasteita tunnistamalla potentiaaliset energiakiertotalouden lähteet sekä toimittamalla energiatehokkuutta parantavia laitteita ja järjestelmiä sekä asiantuntijapalveluita laaja-alaisesti eri toimialoille.

Höyrytys Oy tarjoaa joustavia ja kestäviä energiaratkaisuja lämmön, höyryn ja sähkön tuotantoon. Toimimme monipuolisena, asiantuntevana ja sitoutuneena kumppaninasi energiantuotannon kehittämisessä. Tuomme maahan ja myymme energiateollisuuden arvostetuimpien merkkien laitteita sekä rakennamme kokonaisia höyry-, lämpö- ja CHP-laitoksia, mukaan lukien biokaasu- ja kiinteän polttoaineen laitokset. Tarjoamme ketteriä varaenergiapalveluja tilapäistarpeisiin ja ongelmatilanteisiin sekä vuokraamme höyry- ja lämpökeskuksia myös pitkäaikaisiin tarpeisiin.

Novox on lämpötekniseen energiantuotantoon, uusiin energian tuotantotapoihin, tekniikkaan ja energiatalouteen erikoistunut insinööritoimisto. Ydinosaamistamme on myös ympäristö- ja päästöasioiden juridiikka ja asiantuntijatehtävät yksittäisistä kysymyksistä lupaprosessien kokonaisvaltaiseen läpiviemiseen saakka.

Planora Oy on vuonna 1987 perustettu yhdyskuntatekniikan, teollisuus- ja automaatiosuunnittelun laaja-alaisesti hallitseva yritys. Yhdistämme ammattitaitoisen suunnittelun ja projektinhallinnan: tuloksena on kustannustehokas, toimiva ja tuottava ratkaisu. 

TONISCO System Oy on lähes 50-vuotta vanha suomalainen yritys, jonka kantavana voimana toimii halu kehittää ja viedä eteenpäin paineenalaisten putkilinjojen käytönaikaista kunnossapitoa asiakkaan tarpeita kuunnellen.    

Vexve on johtava venttiiliratkaisujen toimittaja kaupunkien ja teollisuuden lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Vexven venttiili- ja säädintuotteita sekä hydraulisen ohjauksen ratkaisuja käytetään kaukoenergiaverkoissa, voimalaitoksissa sekä rakennusten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä.

Zero Friction, which was founded in 2018, supports the heat transition in an innovative way with digital solutions. Zero Friction is based on handling the invoicing of collective energy smoothly, transparently and accurately with customised advice for residents.

Making buildings more sustainable and reducing CO2 emissions - this is one of the biggest challenges of the energy transition. Zero Friction guarantees efficiency and transparency in sustainable, collective energy systems. With our innovative software, we provide customers with maximum support and reliable invoices and we also increase support by providing transparency to residents.

The Connected Group - Connected Inventions, Connected Finland and Connected Baltics - was founded in 2015 to unlock the mass market IoT solutions and ultra low-cost data collecting and utilisation. Since the beginning we have been helping hundreds of customers and partners to unleash the power of data by our IoT solutions, which we have been delivering and deploying to more than 50 countries.

Gradyent enables district heating networks to transform into more sustainable systems. We offer a cloud platform solution to create digital twins of heating networks, powered by AI and analytics, to optimize temperature, flow and pressure. We help to realize the system's potential: minimizing energy usage, CO2 emissions and operating costs, while maintaining the right levels of end-user heat supply.

Högforsin venttiilit ovat varmistaneet teollisuuden prosesseja jo sukupolvien ajan. Högfors  valmistaa, kasaa ja testaa venttiilinsa edelleen Salossa, missä Högfors on toiminut vuodesta 1927. Högforsin tuotekehityksen sukupolvet ovat Suomen arktisen ilmas-ton ja routaisen maan karaisemat. Siksi Högfors tuntee haastavat olosuhteet ja sen kuinka arvokasta on saada virtaukset kuntoon ensimmäisellä yrityksellä.  

Kingspan on maailman johtava eristys- ja rakennusvaipparatkaisujen toimittaja korkealaatuisiin, vähähiilisiin rakennuksiin. Missiomme ydin on nopeuttaa nettopäästötöntä tulevaisuutta ihmisten ja planeettamme hyväksi.

KSB on kuulunut teollisuusventtiilien ja -pumppujen johtaviin valmistajiin yli 100 vuoden ajan. KSB:llä on maailmanlaajuisesti yli 15 500 työntekijää ja yhtiöllä on oma markkinointi- ja myyntiosasto sekä tuotantotiloja ja huoltopalveluja ympäri maailmaa. KSB kehittää ja tuottaa pumppuja ja useita sovelluksia mittatilaustyönä.

Sulzer is a global leader in fluid engineering. We specialize in pumping, agitation, mixing, separation and purification technologies for fluids of all types. Our customers benefit from our commitment to innovation, performance and quality and from our responsive network of 180 world-class manufacturing facilities and service centers across the globe.

Trimble Utilities & Public Administration tarjoaa energianjakelun, vesihuollon ja julkishallinnon aloilla toimiville asiakkaillemme ohjelmistoratkaisuja, joiden keskeisiä ominaisuuksia ovat vahvat paikkatieto-ominaisuudet, modulaarisuus ja yhteentoimivuus. Trimblen ohjelmistoilla tuetaan suunnittelun, rakentamisen, käyttötoiminnan ja kunnossapidon prosesseja sekä rakennetaan laadukkaita, sähköisiä asiakaspalveluratkaisuja.

Digita omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa ja on maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö on digitaalisen infra-struktuurin ja palveluiden tarjoaja. Digitan palveluihin kuuluvat tietoliikennemastot, konesali- ja esineiden internet (IoT) -palvelut ja tulevaisuuden broadcasting-palvelut. Palveluita tarjotaan maan suurimmille matkapuhelinoperaattoreille, internet- ja mediayhtiöille, infrastruktuuri-yhtiöille ja kiinteistöjen omistajille.

Vuonna 2001 perustettu Geotrim on Suomen johtava maanmittaukseen, rakentamiseen, GNSS-paikannukseen, paikkatietoon ja geospatiaaliseen toimintaan erikoistunut yritys.

Edustamme useita alan parhaita brändejä. Olemme alan teknologiajohtajan Trimblen maahantuoja ja valtuutettu jälleenmyyjä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja eri toimialoille, niin julkiselle kuin yksityisellekin sektorille. 

Heatwork AS on kehittämänsä lämpö- ja sulatuskonseptin ainoa valmistaja Euroopassa. Asiakasläheisyys, palvelu ja laatu ovat yritykselle keskeisiä. Eurooppalaisia standardeja ja normeja seuraavat liikuteltavat voimalat ovat suunniteltu monille eri käyttöalueille.

HögforsGST on erikoistunut korkeatasoisten lämmitysjärjestelmien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin. Olemme innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava suomalainen yritys, joka on sitoutunut kehittämään kaukolämpö-osaamista Suomessa. Olemme johtava lämmönjakokeskustoimittaja pohjoismaissa ja edistykselliset lämmön talteenotto-ratkaisumme vähentävät päästöjä sekä säästävät lämmityskustannuksissa.

KVL-Tekniikka Oy on vuonna 1992 perustettu infra- ja energiarakentamiseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Kotipaikkamme on Orivedellä.

Resursseissamme on kaivinkoneita, pyöräkuormaajia ja murskaimia; kuorma-autoja, nostureita, kurottajia ja asfalttikoneita. Palveluksessamme on yli 200 ammattilaista, joiden motivoituneisuus, ammattitaito ja kokemus tekevät meistä yhden Suomen monipuolisimmista palveluntarjoajista.

Nohewa is a Finnish energy startup. We believe in producing energy without burning, and that no heat should be wasted. Our core business is in scalable and modular energy solutions with heat pump technologies. 

Siemens Osakeyhtiö on innovatiivisten teknologioiden, ratkaisujen ja asiantuntijapalveluiden toimittaja, jonka liiketoiminta-alueita ovat teollisuus ja kaupungit sekä niiden infrastruktuuri. Autamme asiakkaitamme uudistamaan toimialaansa ja samalla parantamaan suomalaista arkea.

Tarjoamme innovatiivsia sähköistyksen, automaation ja digitalisaation ratkaisuja, jotka kattavat koko energiantuotannon, varastoinnin ja jakelun arvoketjun. Ratkaisuissa yhdistyvät uusin teknologia ja vuosikymmenten kokemus energiateollisuuden eri osa-alueilta.

Uponor kehittää veteen liittyviä ratkaisuja tulevien sukupolvien parhaaksi. Tuotteemme ja palvelumme turvalliseen vedenjakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan mahdollistavat kestävämmän elinympäristön. Autamme asiakkaitamme asunto-, liike- ja julkisessa rakentamisessa, teollisuudessa, kunnissa sekä vesi- ja voimalaitoksissa työskentelemään nopeammin ja tehokkaammin

Wapice on vuonna 1999 perustettu suomalainen täyden palvelun ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut ovat alan johtavien teollisuus­yritysten käytössä ympäri maailmaa. Tehtävänämme on toimia asiakkaidemme teknologia­partnerina ja auttaa heitä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.