KOHTAAMISPAIKALLA TAPAAT


Aistio District Monitoring (ADM) on älykäs kaukolämpöverkon ylläpito- ja valvontajärjestelmä. Sen avulla voidaan seurata kaukolämpökaivojen ja verkoston olosuhteita lähes reaaliajassa sekä tallentaa havainnot kentältä puheohjatusti. Järjestelmä nostaa kaukolämpöverkon valvonnan täysin uudelle tasolle.


Kehitämme, markkinoimme ja myymme tuote- ja järjestelmäratkaisuja energia- ja prosessiteollisuuden savukaasujen puhdistukseen sekä prosessin jätelämmön hyödyntämiseen.


Tarjoamme korkean teknologian tuoteosaamista lämmönjako- ja jäähdytyskeskuksissa. Tuomme innovatiivisia ja energiatehokkaita tuote- ja sovellusosaamista asiakkaillemme, esim. pilvipalvelupohjainen Maxi IQHeatCloud-lämmönjakokeskus. Olemme julkaisemassa myös uutta lämmönjakokeskusten mitoitusohjelmaa, Cetetherm WebSelect.


Grundfors on pumppuvalmistaja, jonka tuotteilla on vaikutusta miljooniin ihmisiin joka päivä. Ratkaisumme auttavat yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme siirtämään vettä sinne missä sitä tarvitaan.


Heatwork AS on kehittämänsä lämpö- ja sulatuskonseptin ainoa valmistaja Euroopassa. Asiakasläheisyys, palvelu ja laatu ovat yritykselle keskeisiä. Eurooppalaisia standardeja ja normeja seuraavat liikuteltavat voimalat ovat suunniteltu monille eri käyttöalueille.


Högfors on pitkän linjan suomalainen metalliteollisuuden yritys, keskittyy venttiilien suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin. Kotimaan markkinoilla tunnustettu ammatti-taito, tuotteiden korkea laatu ja asiakastyytyväisyys ovat rakentaneet vahvan pohjan ulkomailla menestymiselle.


Isoplus on johtava kaukolämpö- ja kaukojäähdytysputkistojen toimittaja, joka on vuodesta 1978 lähtien kehittänyt korkeatasoisia kaukolämpöjärjestelmiä, jotka takaavat tehokkaiden ja kestävien energiaa säästävien ratkaisujen toiminnan. 


Autamme kaikkia verkonomistajia hallitsemaan entistä paremmin heidän omaisuuttaan vesi-, lämpö-, sähkö-, valo-, kaasu- ja televerkkoinfrastruktuureissa. Olemme verkkotietojärjestelmiin, kartoitukseen ja verkkotietoaineiston ylläpitopalveluihin erikoistuneita paikkatietoalan asiantuntijoita.


KPA Unicon on puhtaan energian ratkaisujen luoja ja toteuttaja. Uudistamme olemassa olevia energiatuotantojärjestelmiä puhtaalla teknologialla. Vuorovaikutamme tarjoamalla energiatuottajien työtä uudistavia digitaalisia työkaluja. 


KSB on johtavia pumppujen, venttiileiden ja niihin liittyvien järjestelmien toimittajia maailmassa. Puoleemme käännytään varsinkin, kun tarvitaan ratkaisuja vaativimpiin teollisuuden nesteensiirto- prosesseihin. Konsernilla on valmistusta 29 maassa sekä myynti- ja huoltokeskus yli 100 maassa.


KVL-Tekniikka Oy on vuonna 1992 perustettu infra- ja energiarakentamiseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Resursseissamme on kaivinkoneita, pyöräkuormaajia ja murskaimia; kuorma-autoja, nostureita, kurottajia ja asfalttikoneita. 


LOGSTOR kehitti yli 50 vuotta sitten uraauurtavan, energiasektorin mullistavan kaukolämpötekniikan. Esieristettyjen putkistojärjestelmien johtavana valmistajana maailmassa asettaa LOGSTOR energiatehokkaille tuotteille korkeat vaatimukset. 


Novox on lämpötekniseen energiantuotantoon, uusiutuviin energiamuotoihin, uuteen energiatekniikkaan ja talouteen erikoistunut insinööritoimisto. Osaamisalueeseemme kuuluu myös erilaisten teollisuus- ja tuotantolaitosten kokonaisturvallisuuden hallintaan ja kehittämiseen liittyvät projektit.


Ouman on kiinteistöjen automaatioon ja energiatehokkuuteen erikoistunut suomalainen konserni, joka kasvaa Itämeren alueella. Voimme hyvin sanoa, että Ouman tarjoaa kaikkea, mitä viisas talo tarvitsee.


Planmix Oy on lahtelainen monitoimialayritys, jonka päätoimialat ovat LVI-tarvikkeiden maahantuonti ja myynti, AA-luokan sähkösuunnittelu ja asennus sekä monipuoliset kotipalvelut Lahden ja Heinolan talousalueilla.


Planora Oy on vuonna 1987 perustettu yhdyskuntatekniikan, teollisuus- ja automaatiosuunnittelun laaja-alaisesti hallitseva yritys. Yhdistämme ammattitaitoisen suunnittelun ja projektinhallinnan: tuloksena on kustannustehokas, toimiva ja tuottava ratkaisu. 


Ramator Oy on vuonna 2008 perustettu teknisen alan maahantuontiyritys. Eurooppalaista huippua oleviin päätuotteisiimme  kuuluvat putkistoliittimet, letkut ja suodatusjärjestelmät sekä muut varaosat ja varusteet. Valttimme ovat laadukkaat tuotteet, nopeat toimitusajat sekä osaava asiakaspalvelu ja henkilökunta.


Vuonna 1990 Ruotsissa perustettu Roxtec on kasvanut räjähdysmäisesti, mistä on kiittäminen keksintöä, joka paransi kaapeli- ja putkiläpivientien tiivistämisprosessia merkittävästi. Tämä keksintö oli Multidiameter™. Nykyään toimitamme tiivistysratkaisuja moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin useilla toimialoilla. 


The SONDEX® brand continues as part of one of the most extensive product portfolios in the market. With our world-leading product range and state-of-the-art technology, we can always offer you superior and customized solutions. 


Sulzer's core is flow control and applicators. We specialize in pumping solutions, services for rotating equipment, and separation, mixing and application technology. Our customers benefit from a network of over 180 production and service sites around the world.


Talotohtori 2.0 on laitevalmistajista riippumaton järjestelmäratkaisu ja digitaalinen alusta, johon voidaan helposti liittää rakennusautomaatiojärjestelmät ja IoT laitteet sekä tuottaa laajasti palveluita yhdellä käyttäjäkokemuksella.  


TONISCO System Oy on lähes 50-vuotta vanha suomalainen yritys, jonka kantavana voimana toimii halu kehittää ja viedä eteenpäin paineenalaisten putkilinjojen käytönaikaista kunnossapitoa asiakkaan tarpeita kuunnellen. 


Tarjoamme kaukolämpöyhtiöille ohjelmistoratkaisuja, joilla hallitaan kaukolämpöverkkoa ja suoritetaan jakeluprosessin tehtäviä suunnittelusta rakentamiseen, kunnossapitoon ja asiakaspalveluun. Paikkatieto-ominaisuuksia hyödynnetään läpi liiketoimintaprosessien. 


Uponor tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Yhtiö palvelee mm. asuntorakentamisen, teollisuus-, liike- ja julkisen rakentamisen segmenttejä. 


Vexve on johtava venttiiliratkaisujen toimittaja kaupunkien ja teollisuuden lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Vexven venttiili- ja säädintuotteita sekä hydraulisen ohjauksen ratkaisuja käytetään kaukoenergiaverkoissa, voimalaitoksissa sekä rakennusten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä.


Wapice on vuonna 1999 perustettu suomalainen täyden palvelun ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut ovat alan johtavien teollisuus­yritysten käytössä ympäri maailmaa. Yritys auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.


Weishaupt on maailman suurin poltintoimittaja, joka tarjoaa kaasu-, öljy- ja yhdistelmäpolttimia 12,5 kW-35 MW. Yrityksen polttimet tunnetaan ympäri maailman tinkimättömästä laadustaan.


Westenergy Oy Ab omistaa ja ylläpitää modernia jätteenpolttolaitosta, jossa hyödynnetään syntypaikkalajiteltua polttokelpoista jätettä. Laitos hyödyntää kierrätyskelvottoman jätteen sisältämän energian tehokkaasti, turvallisesti ja puhtaasti.