KOHTAAMISPAIKALLA TAPAAT

Kumppaniksi Kaukolämpöpäiville

Tule ja ole osa kaukolämpöalan päätapahtumaa!

Kaukolämpöpäiville osallistuu vuosittain noin 250-300 kaukolämpöalan toimijaa ympäri Suomen. Kaukolämpöpäivillä keskustellaan ajankohtaisista asioista, katsotaan tulevaisuuteen ja kasvatetaan verkostoja.

Seminaarin yhteyteen järjestämme kohtaamispaikan, jossa teillä on mahdollisuus esitellä yritystänne, tuotteitanne ja palveluitanne koko kaukolämpöalalle. Valittavissa on kaksi eritasoista kumppanuutta. Tarjoamme laajan näkyvyyden tapahtuman aikana, sillä kohtaamispaikka on avoinna koko seminaarin ajan Jyväskylän Paviljongilla.

Varmista paikkasi alan päätapahtumassa, paikkoja on rajoitetusti!

Tarjoamme kahta eritasoista kumppanuutta

Perus - Ständi Kaukolämpöpäivillä 
Hinta 2 100 € (+ alv)

Laaja - Ständi Kaukolämpöpäivillä sekä yhdessä muussa Energiateollisuuden / Adaton tapahtumassa
Hinta 3 300 € (+ alv)

Tarkemmat tiedot kumppanuuksista jäljempänä.

Kaikki ständit sijoitetaan Jyväskylän Paviljongin A-halliin, aivan seminaaritilan läheisyyteen ja päivän tarjoiluiden keskelle.

Kumppanipaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.
 

Mahdollisuus näkyä iltajuhlassa 

Haluaisitteko näkyä iltajuhlassa? Seminaarin iltajuhlaa vietetään myös Paviljongilla. 
Juhlaa on mahdollisuus sponsoroida esim. brändättyjen oluiden muodossa (logo etikettiin). 
Kysy lisää Paula Peuralta!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Adato Energia Oy, Paula Peura, 0400 504 949 / paula.peura@energia.fi

STÄNDIN TIEDOT: 

 • Lattiapinta-ala 2,0 m x 2,0 m
 • Valkoinen näyttelypöytä 60 cm x 60 cm (sis. lukittava kaappi)
 • Taustaseinä 1,2 m x 2,4 m kahdella spottivalolla
 • Taustaseinään tulee yrityksenne logo
 • Taustaan voidaan upottaa näyttö (lisäpalvelu) tai tehdä painatus yrityksen mukaan
 • Tausta sekä matto on mahdollista tilata yrityksenne sävyllä

HINTA: 

 • 2 100 € (+alv) ständi Kaukolämpöpäivillä
 • 3 300 € (+alv) ständi Kaukolämpöpäivillä + toisessa tilaisuudessa (*

Hinnat sisältävät: 

 • Logonäkyvyyden tapahtumamateriaaleissa
 • Yhden ilmaisen osallistumisen koko tapahtumaan
 • 20% alennus Energiauutiset -sähköisen lehden mainoksista www.energiauutiset.fi

LISÄPALVELUT: 

 • Integroitu 40" näyttö ständille 470 € (+alv)
 • Esiteteline 40 € (+alv) 
 • Lisähenkilö ständille / tapahtumaan 550 € (+alv) / hlö

*) Laajaan kumppanuuteen valittavia tilaisuuksia ovat:

 • Kaukolämpöasentajapäivät 23.-24.9. Kuopio
 • Kaukolämmön Jakelun teemapäivät 18.-19.11. Tampere

Jyväskylän Paviljongin pohjakartta

Kohtaamispaikalla tapaat

Aistio District Monitoring (ADM) on älykäs kaukolämpöverkon ylläpito- ja valvontajärjestelmä. Sen avulla voidaan seurata kaukolämpökaivojen ja verkoston olosuhteita lähes reaaliajassa sekä tallentaa havainnot kentältä puheohjatusti. Järjestelmä nostaa kaukolämpöverkon valvonnan täysin uudelle tasolle.AxFlow toimittaa Euroopan prosessiteollisuuteen maailman johtavia nesteenkäsittelyjärjestelmiä. 
Laite- ja palveluvalikoimastamme löydätte pumput, sekoittimet, puhaltimet, repijät ja lämmönvaihtimet. Tarjoamme myös monipuoliset huolto- ja varaosapalvelut.


Effectio Oy on Suomen ensimmäinen yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan LoRa teknologian valmiita tuotteita ja ratkaisuja. Edistämme LoRa teknologian käyttöönottoa, toimimme maahantuojana sekä jälleenmyyjänä sekä voimme toimittaa myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä tuote- ja verkkoratkaisuja.


Heatwork AS on kehittämänsä lämpö- ja sulatuskonseptin ainoa valmistaja Euroopassa. Asiakasläheisyys, palvelu ja laatu ovat yritykselle keskeisiä. Eurooppalaisia standardeja ja normeja seuraavat liikuteltavat voimalat ovat suunniteltu monille eri käyttöalueille.

Venttiilimme ovat varmistaneet teollisuuden prosesseja jo sukupolvien ajan. Valmistamme, kasaamme ja testaamme venttiilimme edelleen Salossa, missä olemme toimineet vuodesta 1927. Tuotekehityksemme sukupolvet ovat Suomen arktisen ilmaston ja routaisen maan karaisemat. Siksi tunnemme haastavat olosuhteet ja sen kuinka arvokasta on saada virtaukset kuntoon ensimmäisellä yrityksellä.

HögforsGST on erikoistunut korkeatasoisten lämmitysjärjestelmien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin. Olemme innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava suomalainen yritys, joka on sitoutunut kehittämään kaukolämpö-osaamista Suomessa. Olemme johtava lämmönjakokeskustoimittaja pohjoismaissa ja edistykselliset lämmön talteenottoratkaisumme vähentävät päästöjä sekä säästävät lämmityskustannuksissa.LOGSTOR kehitti yli 50 vuotta sitten uraauurtavan, energiasektorin mullistavan kaukolämpötekniikan. Esieristettyjen putkistojärjestelmien johtavana valmistajana maailmassa asettaa LOGSTOR energiatehokkaille tuotteille korkeat vaatimukset. 

Novox on lämpötekniseen energiantuotantoon, uusiin energian tuotantotapoihin, tekniikkaan ja energiatalouteen erikoistunut insinööritoimisto. Ydinosaamistamme on myös ympäristö- ja päästöasioiden juridiikka ja asiantuntijatehtävät yksittäisistä kysymyksistä lupaprosessien kokonaisvaltaiseen läpiviemiseen saakka.

Planmix Oy on lahtelainen monitoimialayritys, jonka päätoimialat ovat LVI-tarvikkeiden maahantuonti ja myynti, AA-luokan sähkösuunnittelu ja asennus sekä monipuoliset kotipalvelut Lahden ja Heinolan talousalueilla.


Planora Oy on vuonna 1987 perustettu yhdyskuntatekniikan, teollisuus- ja automaatiosuunnittelun laaja-alaisesti hallitseva yritys. Yhdistämme ammattitaitoisen suunnittelun ja projektinhallinnan: tuloksena on kustannustehokas, toimiva ja tuottava ratkaisu. 

Schneider Electric on digitalisaation edelläkävijä teollisuuden, infrastuktuurien ja rakennusten energianhallinta- ja automaatioratkaisuissa. Tarjoamme integroituja ratkaisuja, jotka yhdistävät tehokkaasti automaation, ohjelmistot ja energianhallinnan. Toimimme yli 100 maassa.


TONISCO System Oy on lähes 50-vuotta vanha suomalainen yritys, jonka kantavana voimana toimii halu kehittää ja viedä eteenpäin paineenalaisten putkilinjojen käytönaikaista kunnossapitoa asiakkaan tarpeita kuunnellen. 

Vexve on johtava venttiiliratkaisujen toimittaja kaupunkien ja teollisuuden lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Vexven venttiili- ja säädintuotteita sekä hydraulisen ohjauksen ratkaisuja käytetään kaukoenergiaverkoissa, voimalaitoksissa sekä rakennusten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä.

Paikkavaraukset kartalla:

1    Planora Oy

2   Logstor Finland Oy

3   Vexve Oy

4   Novox Oy

5   HeatWork Oy

7    Aistio

8    Schneider Electric

10   Effectio Oy

11   Högfors Oy

15  Tonisco System Oy

19   Planmix Oy

26  AxFlow Oy

30  HögforsGST Oy