KOHTAAMISPAIKALLA TAPAAT

Kumppaniksi Kaukolämpöpäiville?

Kaukolämpöpäivät on jo ilmiö. Kaukolämmön todelliset tekijät, asiantuntijat, päättäjät ja palveluiden tarjoajat kokoontuvat tapahtumaan pohtimaan kaukolämmön kilpailukyvyn varmistamista nyt ja tulevaisuudessa.

Näytteilleasettajana teille tarjoutuu mahdollisuus tavata kiinnostavimmat kontaktit sekä päästä suoraan keskusteluiden ytimeen. Kohtaamispaikalla on tarjolla kahta eritasoista kumppanuutta (laaja ja perus). Kaikkien kumppaneiden ständit sijoitetaan Sibeliustalon pääaulaan, aivan seminaaritilan läheisyyteen ja tarjoiluiden keskelle. Lisäksi laajemmassa kumppanuudessa saatte näkyvyyttä toisessakin Adaton järjestämässä tilaisuudessa. Myös näkyvyys ja sponsorointi iltajuhlassa on mahdollista.

Tarjoamme kahta eritasoista kumppanuutta.

Perus - Ständi Kaukolämpöpäivillä
Hinta 2 500 € (+ alv)

Laaja - Ständi Kaukolämpöpäivillä sekä yhdessä muussa Energiateollisuuden / Adaton tapahtumassa
Hinta 3 700 € (+ alv)

Sibeliustalon Metsähallin pohjakartta

Tule ja ole osa kaukolämpöalan päätapahtumaa!

Kysy lisää kumppanuuksista:

Vassa Arnell, vassa.arnell@energia.fi, 050 5423 751 


Aistio District Monitoring (ADM) on älykäs kaukolämpöverkon ylläpito- ja valvontajärjestelmä. Sen avulla voidaan seurata kaukolämpökaivojen ja verkoston olosuhteita lähes reaaliajassa sekä tallentaa havainnot kentältä puheohjatusti. Järjestelmä nostaa kaukolämpöverkon valvonnan täysin uudelle tasolle.

Gebwell on leppävirtalainen yritys, joka on erikoistunut ympäristöystävällisiin ja energiatehokkaisiin kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin. Gebwell Oy valmistaa ja myy kaukolämpöön liittymiseen sekä maalämmön hyödyntämiseen suunniteltuja laitteita. Valmistamme lisäksi Pivaset alkusammutustuotteet.

Huoltovarmuuskeskuksen rooli on koordinoida, edistää ja mahdollistaa huoltovarmuustyötä niillä alueilla, jotka ovat kriittisiä huoltovarmuuden kannalta. Varastoinnin osalta Huoltovarmuuskeskuksen tehtävä on varmistaa puskuri sopimalla esimerkiksi viljan tai öljyn varastoinnista alan organisaatioiden kanssa. Puskurien avulla ostetaan aikaa, jotta yhteiskunnan ja elinkeinoelämän toimijat voivat aktivoida omat valmiussuunnitelmansa. 

HögforsGST on erikoistunut korkeatasoisten lämmitysjärjestelmien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin. Olemme innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava suomalainen yritys, joka on sitoutunut kehittämään kaukolämpö-osaamista Suomessa. Olemme johtava lämmönjakokeskus-toimittaja pohjoismaissa ja edistykselliset lämmön talteenotto-ratkaisumme vähentävät päästöjä sekä säästävät lämmityskustannuksissa.

LOGSTOR on globaali energiayhtiö, jonka tavoitteena on tarjota parempaa energiatehokkuutta asiakkailleen. Esieristettyjen putkistojärjestelmien teknologian kehittäminen on tehnyt LOGSTORista johtavan esieristettyjen putkistojen toimittajan energiateollisuuden alalla, koko maailmassa.  

Planmix Oy on lahtelainen monitoimialayritys, jonka päätoimialat ovat LVI-tarvikkeiden maahantuonti ja myynti, AA-luokan sähkösuunnittelu ja asennus sekä monipuoliset kotipalvelut Lahden ja Heinolan talousalueilla.

Vexve on johtava venttiiliratkaisujen toimittaja kaupunkien ja teollisuuden lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Vexven venttiili- ja säädintuotteita sekä hydraulisen ohjauksen ratkaisuja käytetään kaukoenergiaverkoissa, voimalaitoksissa sekä rakennusten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä.

Bio Mobitek on yritys, jossa kehitetään, valmistetaan ja asennetaan polttoaineena biomassaa käyttäviä kattilajärjestelmiä. Toimitamme liikkuvia ja pysyvästi asennettuja, asiakkaan vaatimusten mukaan räätälöidysti kehitettyjä ja rakennettuja 150 kW - 10 MW kattilalaitoksia.

We provide emission-free steam and heat with patented solution in cost efficient manner for energy systems and industrial processes.

We can replace the fossil-fuel heat and steam solutions in a flexible manner.

Grundfors on pumppuvalmistaja, jonka tuotteilla on vaikutusta miljooniin ihmisiin joka päivä. Ratkaisumme auttavat yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme siirtämään vettä sinne missä sitä tarvitaan. 

Högfors on pitkän linjan suomalainen metalliteollisuuden yritys, jonka liiketoiminta on alkanut jo vuonna 1927. Ensimmäiset Salossa valmistetut venttiilit tulivat markkinoille vuonna 1935. Tuotannosta noin 80 % menee vientiin. Högfors on merkittävä toimija Skandinaviassa, Baltiassa ja muualla Euroopassa, Venäjällä sekä Kaukoidässä. Asiakkaamme luottavat varmoihin ja nopeisiin toimitusaikoihimme.

Landis+Gyr on ollut energianhallintaratkaisujen markkinajohtaja jo yli 125 vuotta. Etäluentaratkaisut auttavat verkkoyhtiöitä ympäri maailmaa kehittämään toimintaansa, hallitsemaan verkko-omaisuuttaan, pienentämään kustannuksia ja tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua. Landis+Gyrin laadukkaat ja luotettavat tuotteet ja palvelut mahdollistavat älykkään sähköverkon ja IoT-maailman innovaatiot

No heat wasted. Nohewa Finland Oy is a technology company providing innovative heat recovery solutions as a service. We turn excess heat from industrial processes into 100% emission-free heating energy.

Planora Oy on vuonna 1987 perustettu yhdyskuntatekniikan, teollisuus- ja automaatiosuunnittelun laaja-alaisesti hallitseva yritys. Yhdistämme ammattitaitoisen suunnittelun ja projektinhallinnan: tuloksena on kustannustehokas, toimiva ja tuottava ratkaisu.

Tonisco System Oy on lähes 50-vuotta vanha suomalainen yritys, jonka kantavana voimana toimii halu kehittää ja viedä eteenpäin paineenalaisten putkilinjojen käytönaikaista kunnossapitoa asiakkaan tarpeita kuunnellen.    

Digita omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa ja on maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö on digitaalisen infra-struktuurin ja palveluiden tarjoaja. Digitan palveluihin kuuluvat tietoliikennemastot, konesali- ja esineiden internet (IoT) -palvelut ja tulevaisuuden broadcasting-palvelut. 

Kansainvälinen Eurofins Group tarjoaa testaus-, analyysi-, sertifiointi- ja asiantuntijapalveluita. Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja noin 50 000 asiantuntijan voimin 50 maassa. Teemme työtä, jotta ihmiset voivat luottaa kuluttamiensa tuotteiden, lääkkeiden ja elinympäristönsä turvallisuuteen.

The Gradyent Digital Twin is specially designed for heating networks. In this case, a digital twin is a virtual simulation of a physical heating network.

Our Mission - making sustainable impact on heating networks.

Heatwork AS on kehittämänsä lämpö- ja sulatuskonseptin ainoa valmistaja Euroopassa. Asiakasläheisyys, palvelu ja laatu ovat yritykselle keskeisiä. Eurooppalaisia standardeja ja normeja seuraavat liikuteltavat voimalat ovat suunniteltu monille eri käyttöalueille

Höyrytys Oy tarjoaa joustavia ja kestäviä energiaratkaisuja lämmön, höyryn ja sähkön tuotantoon. Toimimme monipuolisena, asiantuntevana ja sitoutuneena kumppaninasi energiantuotannon kehittämisessä. Tuomme maahan ja myymme energiateollisuuden arvostetuimpien merkkien laitteita sekä rakennamme kokonaisia höyry-, lämpö- ja CHP-laitoksia, mukaan lukien biokaasu- ja kiinteän polttoaineen laitokset. 

Novox on lämpötekniseen energiantuotantoon, uusiin energian tuotantotapoihin, tekniikkaan ja energiatalouteen erikoistunut insinööritoimisto. Ydinosaamistamme on myös ympäristö- ja päästöasioiden juridiikka ja asiantuntijatehtävät yksittäisistä kysymyksistä lupaprosessien kokonaisvaltaiseen läpiviemiseen saakka.

Ouman on kiinteistöjen automaatioon ja energiatehokkuuteen erikoistunut suomalainen konserni, joka kasvaa Itämeren alueella. Voimme hyvin sanoa, että Ouman tarjoaa kaikkea, mitä viisas talo tarvitsee.

Ammatillisen aikuiskoulutusalan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin. Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksillä ja opiskelijoilla on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön osaamistaan.